Timekettle překladač X1

693,51 €

577,93 € DPH bez

Skladom
X1TK

Prekladateľská jednotka so slúchadlami a samostatným operačným systémom pre preklad medzi 40 jazykmi a 93 akcentmi. Displej zobrazuje prepis aktuálnej konverzácie.

mohlo by sa vám páčiť

Prvý UI prekladateľský interpret na svete

Novinka v prekladateľskej elektronike X1 je revolučným zariadením pre simultánny preklad v reálnom čase využívajúci umelú inteligenciu na uľahčenie medzinárodnej komunikácie. Prekladač pozostáva z dvoch špuntových slúchadiel a interpretačnej jednotky (AI Hub). Nevyžaduje žiadnu mobilnú aplikáciu a párovanie s telefónom, je plne funkčný sám o sebe. Slúchadlá sú uschované v jednotke, s ktorou sú automaticky párované. Všetko ovládanie a preklad prebieha v jednotke. Konferencie a pracovné stretnutia vo viacerých jazykoch tak nebudú ďalej problém. Na jednej schôdzke môže zaznieť až 5 rôznych jazykov a prekladač zvládne preložiť každý z nich. Celkovo ovláda až 40 jazykov s 93 akcentmi.

  • Umožní vám konverzovať v niekoľkých jazykoch medzi viacerými ľuďmi
  • Jednotka vytvára vlastnú sieť, tzv. subnet, ktorý podporuje preklad v reálnom čase až medzi 5 jazykmi súčasne a 20 používateľmi v jednej konverzácii
  • V subnete je možné prepojiť až 20 zariadení naraz, nezáleží na ich online alebo offline stave
  • Jednotlivé Huby je možné medzi sebou veľmi jednoducho párovať v subnete pomocou stlačenia jedného tlačidla alebo online po zadaní kódu schôdzky
  • Jednotka je vybavená technológiou BoostClean's multi-directional VNC, ktorá efektívne redukuje hluk a umožňuje tak hovoriť viacerým ľuďom súčasne, pričom sa ich prejavy nemiešajú a vzájomne sa nerušia
  • V jednotke je možné neustále prepínať medzi 5 aktívnymi jazykmi aktuálnej konverzácie

4 REŽIMY PREKLADU

1 na 1

1 na 1

Simultánny preklad vašej konverzácie medzi štyrmi očami, na ktorý stačí jedna jednotka a dve slúchadlá. Kľudne hovorte, ako ste zvyknutí, jednotka preloží celý prejav plynulo a bez oneskorenia. Každý z účastníkov hovoru si vloží do ucha jedno slúchadlo a v jednotke sa zvolí dvojica jazykov, medzi ktorými prebieha jazyková výmena. Vhodné pre obchodné jednania či návštevu u lekára.

Režim počúvania

Režim počúvania

Režim vhodný predovšetkým na prednášky v cudzom jazyku alebo pre stretnutia, kde sa zúčastňujete ako poslucháč. Vystačí vám jedna jednotka a jej slúchadlá, ktoré si vložíte do uší. Jednotka vám do uší preloží každé slovo a ešte si môžete konverzáciu prechádzať na displeji jednotky, kde ju Hub prepisuje.

Vzdialený hovor

Vzdialený hovor

Režim pre dve jednotky, ktoré sa na diaľku prepoja pri hovore. Celý hovor uskutočňujete cez Hub a voláte s ním do iného Hubu. Jednoducho tak hovoríte vo svojom jazyku a druhá strana počuje preklad zo svojich slúchadiel.

Bez slúchadiel

Preklad bez slúchadiel

Hub má vlastný mikrofón a reproduktor, takže ho môžete využiť aj bez slúchadiel v ušiach. Jednoducho stlačíte tlačidlo, prehovoríte a Hub váš prejav preloží druhej strane, ktorá vám rovno môže odpovedať.

MULTI PREKLAD

Prekladateľská jednotka je ideálna pre konferencie, stretnutia a schôdzky viacerých ľudí. Multismerový simultánny preklad pre viaceré osoby je možné ľahko nakonfigurovať pre 3 až 20 ľudí jednoduchým klepnutím, ktorým jednotlivé Huby prepojíte medzi sebou. Účastníci konverzácie potom môžu využívať miestne aj cloudové zdroje.

Multi konverzácia

PODPORA 40 JAZYKOV A AŽ 93 PRÍZVUKOV

S prekladačom sa dohovoríte vo väčšine krajín a regiónov, pričom sa nemusíte báť ani drobných dialektových rozdielov. Pre offline preklady je možné do jednotky stiahnuť balíčky dvojíc jazykov. Jednotka je v offline režime schopná ovládať až 8 jazykov*. Technológia TurboFast kombinuje rozpoznávanie jazyka, strojový preklad a syntézu reči a z jednorazového spracovania prechádza na paralelné spracovanie. X1 rozpoznáva a prekladá slovo po slove, čo poskytuje oveľa rýchlejšie výsledky ako tradičné riešenia, ktoré čakajú na význam celej vety. Vďaka plnohodnotnému streamovanému prekladu je rýchlosť X1 dvojnásobná a simultánny preklad o 60 % rýchlejší.

Podpora 40 jazykov

PRAKTICKÝ PREPIS

Jednotka automaticky prepisuje prekladanú konverzáciu, takže si ju celú môžete spätne prejsť. Na displeji v reálnom čase môžete sledovať aktuálny prepis. Jednotka je vhodná aj pre záznamy zo stretnutí, kedy je schopná vyhotoviť bilingválny záznam a ušetriť tak čas pri spätnom vyhotovovaní zápisu.

Prepis

BEZPEČNÉ DÁTA

X1 poskytuje trojitú ochranu súkromia vďaka šifrovaniu dát na úrovni bankovej ochrany a technológii prenosu, ktorá zabraňuje krádeži dátových prepisov konverzácií. Prekladové dáta sú ukladané výhradne lokálne, bez záloh na serveroch, čo zaisťuje ochranu obchodných tajomstiev a súkromia používateľov. Ochrana prenosu znižuje riziko zachytenia dát počas miestneho a cloudového prenosu a zabraňuje neoprávnenému použitiu na označovanie dát alebo nelegálny tréning AI. Technológia proti odpočúvaniu chráni dáta pred monitorovaním mobilnými telefónmi, aplikáciami a inými produktmi, čím zabraňuje neoprávnenému zberu súkromných informácií pre cielenú reklamu.

X1

VYBAVENIE

X1 je vybavený samostatne vyvinutým operačným systémom X OS na zvýšenie výkonu hardvéru a umožnenie rozšírených možností v budúcom prekladovom softvéri. Využíva 12nm procesor so štvorjadrovým CPU pre plynulé spracovanie a multitasking. Má 3GB RAM s 32GB internou pamäťou, ktorá zaisťuje stabilnú prevádzku a dostatok miesta pre offline prekladové balíčky a užívateľské dáta. Systém obsahuje 3,4-palcový vysokodefiničný displej pre jemné dotykové ovládanie a interaktívne zobrazenie. Systém 4 mikrofónov s pokročilou technológiou redukcie hluku výrazne znižuje presluchy. X1 podporuje dual-band WiFi (2.4G, 5G) pre optimalizované pripojenie a zvýšenú stabilitu. Rýchle nabíjanie umožňuje plné nabitie zariadenia za 120 minút a 5 minút nabíjania slúchadiel poskytuje 120 minút počúvania v slúchadlách. V pohotovostnom režime vydrží zariadenie 168 h, pri aktívnom používaní zvládne prekladať až 12 h.

X1


Obsah balenia

  • X1 prekladateľská jednotka so slúchadlami
  • manuál

UPOZORNENIE: V rámci ochrany zdravia a súčasne z dôvodov hygienických nie je tento produkt podľa OP 8.aa)7). možné vrátiť v 14-dňovej lehote.

*8 jazykov offline režimu obsahuje prekladateľské balíčky z angličtiny alebo čínštiny do jedného z nasledujúcich jazykov a späť: francúzština, kórejčina, japončina, ruština, nemčina, španielčina. Český, slovenský, alebo poľský jazyk nie je v offline režime podporovaný.

X1TK

Dátový hárok

Farba
sivá
Provedení
do uší
Konstrukce
Špuntová
Mikrofon
Ano
Typ připojení
Bezdrátové
Konstrukce mikrofonu
Integrovaný
Maximální výdrž baterie
12 h
Uhlopriečka
3,4
Operační paměť [GB]
3
Interní paměť [GB]
32
Kapacita baterie [mAh]
3200
Výška [mm]
45
Šířka [mm]
128
Hloubka [mm]
30
--------Bez názvu--------
Ano
Ovládání hlasitosti
Ne
Počet jazykov
40
Rýchlosť prekladu
0,5 s
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password