Herná klávesnica Logitech G213 Prodigy

47,35 €

39,46 € DPH bez

Skladom
LOGG213

Herná klávesnica Logitech G213 Prodigy s farebným RGB podsvietením klávesov a mechanickou membránou. Vysoké klávesy s aktivačnou dráhou 4 mm. Numerická klávesnica. Odolnosť proti poliatiu.

mohlo by sa vám páčiť

To najlepšie pre hráčov

4× RÝCHLEJŠIA NEŽ ŠTANDARDNÁ KLÁVESNICA

DYNAMICKÉ PODSVIETENIE RGB

OVLÁDACIE PRVKY MÉDIÍ

PRE HRY

Vysoké klávesy Mech-Dome s aktivačnou dráhou 4 mm, vyžadujúce silu aktivačného stlačenia 50 g, reagujú na každý váš dotyk.

G213

G213

PODSVIETENIE

Klávesnica pozostáva z 5 individuálnych zón podsvietenia. Každému z nich je možné nastaviť iný farebný režim a vybrať z 16,8 milióna RGB farieb a niekoľkých intenzít jasu. Technológia LightSync zabezpečí, že sa vaše podsvietenie zjednotí v rámci profilu medzi všetkými zariadeniami Logitech.

ODOLNÁ

Pijete pri hraní? Klávesnica vydrží aj menšie poliatie. Konštrukcia aj membrána klávesnice odolajú až 60 ml rozliatej vody.

G213

G213

ERGONÓMIA

Nožičky klávesnice je možné sklápať, aby sa výška a sklon dali prispôsobiť vašim potrebám. Integrovaná opierka slúži na uloženie unavených rúk a ich podoprenie počas hrania, aby sa znížilo riziko karpálneho tunela.

MÉDIÁ

V pravom hornom rohu nájdete tlačidlá na rýchle ovládanie médií. Stlačením príslušného tlačidla spustíte prehrávanie, pozastavíte ho, preskočíte skladbu alebo kompletne stíšite všetky zvuky.

G213

G213

G HUB

Stiahnite si do počítača aplikáciu G HUB na nastavenie pokročilých funkcií klávesnice a myší. V aplikácii nastavíte režimy podsvietenia, priradíte klávesám špeciálne príkazy a mnoho ďalšieho.

LOGG213

Dátový hárok

Farba
Čierna
Podsvícení
Ano
Délka kabelu
1,8
Výška [mm]
33
Šířka [mm]
452
Hloubka [mm]
218
Konektor
USB-A
Hmotnosť
1
Napájení
Z počítače
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password