ORAL-B Vitality D100, eletrická detská zubná kefka, Frozen

24,45 €

20,38 € DPH bez

Skladom
ORALBD100FROZEN

Elektrická rotačná zubná kefka ORAL-B Vitality D100 pre deti, s dvoma režimami čistenia. 4 samolepky na ozdobenie rukoväte v balení.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Rotačný kefka pre deti

Zubný kefka Vitality D100 je elektrický kefka s rotačnou technológiou čistenia. Predstavuje inovatívny nástroj navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalejšiu účinnosť čistenia oproti bežnému manuálnemu zubnému kefku. Oscilačná hlavica Cross Action sa prispôsobí tvaru akýchkoľvek zubov a dôkladne ich vyčistí. Odstráni oveľa viac zubného plaku ako manuálne kefky. S časovačom 2 minúty bude dieťa vedieť, ako dlho si zúbky čistí a nebude sa tak môcť vyhovárať, že čas už dávno uplynul. Kefka navyše môžete sparovať s mobilným telefónom a aplikáciou Oral-B Disney Magic Timer, v ktorej dieťa na základe dĺžky čistenia môže sledovať objavujúce sa obrázky z obľúbenej rozprávky. Čím dlhšie si zúbky čistí, tým viac obrázkov sa mu zjaví. Vy potom vďaka kalendáru môžete sledovať pokroky dieťaťa.

V balení nájdete aj nabíjaciu základňu. S plne nabitou batériou vydrží kefka až týždeň čistenia. Navyše sú priložené 4 nálepky na ozdobenie rukoväte kefky.

Mäkké štetiny hlavice sú vhodné aj pre citlivejšie ďasná. Dva režimy pre jemné a normálne čistenie sú ideálne pre deti. K dispozícii máte jemný režim a normálny.


Obsah balenia

  • 1x telo kefky
  • 1x hlavica Cross Action
  • 1x nabíjačka
  • 4x samolepka

UPOZORNĚNÍ: Z hygienických důvodů není možné tento produkt po rozbalení a použití vrátit ve 14-ti denní lhůtě.

Vlastnosti produktu

Farba: Modrá
Funkce: Časovač
Maximální výdrž baterie: 7 dní
Počet režimů: 2
Doba nabíjení: 5 h
Napájení: Li-ion
Počet úrovní: 1
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password