Blackview N6000SE 4+8/128 GB, 3700 mAh, oranžová

154,90 €

129,08 € DPH bez

Posledné kusy v sklade
N6000SE128BVORG

Outdoorový smartphone -  4,3" IPS displej 540x1200, MediaTek MT8788, zadní fotoaparát 13 MPx, přední kamera 8 MPx, 4+8 GB RAM, interní paměť 128 GB, baterie 3700 mAh, Dual SIM, 4G, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, Face ID, NFC, čtečka otisků prstů, rychlé nabíjení, voděodolný, Android 13 s nadstavbou Doke OS 4.0

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Super odolňák do dlane

MALÝ ODOLŇÁK S VEĽKÝM SRDCOM

Blackview N6000SE je ukážkou skvelej kombinácie výkonného hardvéru v malom tele. Jeho 4,3" displej a hmotnosť iba 208 gramov zabezpečujú, že sa telefón pohodlne zmestí do jednej ruky a ľahko zapadne do vrecka nohavíc, bez toho, aby ste museli obetovať výkon alebo funkčnosť. Výkonný procesor, vysoká pamäť, kvalitný fotoaparát a zvýšená odolnosť, a pritom je to taký drobec. Od svojho súrodenca N6000 sa líši len skromnejšou výbavou, čo sa týka pamäte, fotoaparátu a batérie.

N6000SE

N6000SE

N6000SE

KVALITNÝ FOTOAPARÁT

Hlavná zadná kamera s rozlíšením 13 Mpx umožňuje zachytiť detailné a živé snímky aj v náročných svetelných podmienkach. Vďaka vysokej citlivosti na svetlo a podpore technológie na zlepšenie fotografií v nízkom osvetlení môžete s N6000SE vytvárať jasné a ostré fotografie aj v noci alebo pri slabom osvetlení.

Predná kamera s rozlíšením 8 Mpx zabezpečuje, že vaše selfie budú vyzerať skvele v akejkoľvek situácii, či už ide o videohovory s priateľmi alebo o zachytenie nezabudnuteľných okamihov. S podporou režimu krásy a portrétneho režimu môžete ľahko upraviť svoje snímky tak, aby vyzerali čo najlepšie.

Inteligentný algoritmus ArsSoft 9.0 vylepšuje výsledné fotografie až o 15 %. Kombinácia ArcSoft s HDR režimom zachytí scénu v živých farbách s detailným vykreslením obrazu. V ponuke nájdete fotografické režimy, vrátane nočného režimu, panoramatického režimu a profesionálneho režimu, HDR režimu a portrétneho režimu.

DISPLEJ

Displej Blackview N6000 má možno iba 4,3", ale aj tak poskytuje vynikajúci vizuálny zážitok s QHD+ rozlíšením 540x1200 pixelov. Vďaka technológii MiraVision je obrazový výstup optimalizovaný, aby vynikal čo najlepšou farebnou reprodukciou a kontrastom. S jasom 450 nitov zostáva displej dobre čitateľný aj vo vonkajších podmienkach. Ochranné sklo Corning Gorilla Glass 5 zabezpečuje vysokú odolnosť proti poškrabaniu a drobným nárazom.

540x1200

rozlíšenie QHD+

Corning Gorilla 5

GLASS

QHD+ TN

typ displeja

20:9

pomer strán

450 nitov

jas

306 PPI

hustota pixelov

N6000SE

BATÉRIA

Batéria s kapacitou 3700 mAh a podporou rýchleho nabíjania 18 W poskytuje solídny základ pre dlhodobé používanie, a to až 21 dní v pohotovostnom režime. Pri aktívnom používaní zvládne batéria napájať telefón po 23 h hovoru, 6 h hrania hier alebo 11 h prehliadania internetu. Vďaka pokročilej technológii je batéria schopná vydržať extrémne teploty od -40°C do 80°C. Dokonca telefón využijete aj na reverzné nabíjanie ostatných zariadení s rýchlosťou 2,5 W.

N6000SE

MOŽNO MALÝ, ALE VÝKONNÝ

Výkon telefónu je zabezpečený osemjadrovým procesorom MediaTek MT8788s s taktom až 2,2 Hz. Telefón tak zvládne náročné aplikácie, multitasking aj hranie hier bez zbytočných zaseknutí alebo prodlev. 4 GB operačnej pamäte je možné virtuálne rozšíriť o ďalších 8 GB RAM. 128 GB interného úložiska ponúkne dostatok miesta pre všetky fotografie, dokumenty a videá. Telefón tiež využíva rad pokročilých technológií na zlepšenie výkonu, vrátane štvoritého chladiaceho systému na udržanie optimálnej teploty aj pri intenzívnom používaní a inteligentného prednačítania aplikácií, ktoré urýchľuje ich spúšťanie o 25 %. Vďaka týmto vlastnostiam a podpore najnovšieho operačného systému Android 13 je Blackview N6000 schopný poskytnúť hladký a rýchly výkon.

BUĎTE NAŇ TVRDÍ

Napriek malým rozmerom je N6000 navrhnutý s dôrazom na vysokú odolnosť, aby bol schopný prežiť v náročných podmienkach. S certifikáciou IP68/IP69K je tento smartfón odolný voči vode, prachu a ponoreniu pod vodu, zatiaľ čo splnenie vojenského štandardu MIL-STD-810H zabezpečuje, že vydrží extrémne teploty, pády, tras a ďalšie ťažké podmienky. Robustné telo je navrhnuté tak, aby absorbovalo nárazy a chránilo vnútorné komponenty pred poškodením.

N6000SE

N6000SE

BEZPEČNOSŤ PRE VAŠE DÁTA

Základom bezpečnosti je operačný systém Android 13, ktorý ponúka pokročilú správu oprávnení aplikácií. Máte tak vždy prehľad, k čomu má ktorá aplikácia prístup. Po určitom čase sa navyše automaticky vymaže história aplikácií. Používatelia môžu využívať individuálne jazykové nastavenie pre jednotlivé aplikácie, čo zvyšuje pohodlie a efektivitu práce s rôznymi jazykmi. Telefón má tiež dvojitú ochranu DAC a MAC, ktorá zabezpečuje vyššiu úroveň zabezpečenia a ochrany súkromia, inšpirovanú štandardmi používanými NSA. Funkcia App Pinning zlepšuje bezpečnosť tým, že umožňuje používateľom fixovať aplikáciu na obrazovke a zabrániť tak nechcenému prepínaniu.

Na odomknutie využíva N6000SE biometrické zabezpečenie, vrátane rozpoznávania tváre a čítačky odtlačkov prstov.

VYCHYTANÉ FUNKCIE

N6000

Tlačidlo - bočné tlačidlo si môžete naprogramovať pre rýchly prístup k voliteľným aplikáciám.

N6000SE

Aplikácie - v telefóne sú predinštalované praktické aplikácie pre vaše cesty a projekty, ako je napríklad barometer, zrkadlo, výškomer alebo uhlomer.

N6000SE

Bezkontaktná platba - podpora NFC.

N6000SE

Hlasný reproduktor - telefón je vybavený ultra-lineárnym reproduktorom s technológiou Smart-PA, ktorý poskytuje jasnejší hlas a vysokokvalitný zvukový výstup.


Obsah balenia

  • 1x mobilný telefón
  • 1x USB kábel typu C
  • 1x nabíjací adaptér
  • dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že aj napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Aj keď je určený na outdoorové využitie, je potrebné používať ho s rozvahou. Za poškodenie spôsobené zlým zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet či hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbke a pod.). Takto vzniknutú škodu nie je možné považovať za výrobnú vadu produktu a jej náhrada bude neplatná.

Vlastnosti produktu

Farba: Oranžová
Rýchle nabíjanie: 10 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 4,3
Rozlišení displeje: 540x1200
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Frekvence jádra [GHz]: 2,2
Operační paměť [GB]: 4
Interní paměť [GB]: 128
Kapacita baterie [mAh]: 3700
Zadné objektívy: 2
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 13
Rozlišení předního fotoaparátu: 8
Face ID: Ano
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 133
Šířka [mm]: 62,25
Hloubka [mm]: 18,4
Hmotnost [g]: 208
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ne
Podpora NFC: Ano
Bluetooth verze: 5.2
4G: Ano
5G: Ne
Bezdrátové nabíjení: Ne
Dual SIM: Ano
Voděodolnost [IP]: IP68
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
BeiDou: Ano
Galileo: Ano
Značka: Blackview
Slot pro paměťovou kartu: Ne
Virtuálne rozšírenie RAM: 8 GB

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password