DOOGEE DK10 5G 12/512GB, 5150mAh, čierna

510,00 €

425,00 € DPH bez

Skladom
DK1012512DGBLK

Odolný smartphone - 6,67" AMOLED displej 2400x1080, 120 Hz, Dimensity 8020 2,6 GHz, trojitý hlavní fotoaparát 50 + 64 + 50 + 16 MPx, přední kamera 50 MPx, 12 GB RAM, interní paměť 512 GB, baterie 5150 mAh, SD hybridní, Dual SIM, 5G, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, NFC, čtečka otisků prstů, rychlé nabíjení, bezdrátové nabíjení, voděodolný, Android 13

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Vlajková loď v oblasti outdoorovej fotografie

SOM DK

DK10 je prvý člen úplne novej série Doogee, ktorá má byť revolučným skokom vpred v inovácii a redefinícii toho, čo znamená byť odolným telefónom. Cieľom série je spochybniť tradičné vnímanie bežného odolného telefónu a posunúť ho úplne na novú úroveň. Už nejde len o zvýšenú odolnosť telefónu a sem tam nejakú vychytávku, Doogee si dal záležať, aby z DK vytvorilo stroj spĺňajúci najnáročnejšie požiadavky v oblasti odolnosti, štýlu, výbavy a predovšetkým fotoaparátu. Aj outdoorový telefón by mal potešiť všetky zmysly a z diaľok vašich výprav vám priniesť tie najpovedenejšie fotografie. Ako prvý sa Doogee pustilo do spolupráce s Morpho na implementácii pokročilých algoritmov, čím zdvíha fotografický systém a uspokojuje špeciálne outdoorových nadšencov.

OBJEKTÍVY MORPHO

Systém fotoaparátu využívajúci Morpho algoritmus stavia na kombinácii štyroch objektívov s rôznymi možnosťami optického a digitálneho priblíženia. Profesionálna elektronická stabilizácia EIS Anti-Shake stabilizuje obraz aj v klepajúcich rukách či pri natáčaní v pohybe. Až 30-násobné priblíženie sľubuje čisté a detailné výsledky, aby ste si z výletu priniesli naozaj to najlepšie. Videá zvečníte v 4K rozlíšení.

Aké objektívy na vás čakajú?

  • 50Mpx Ultra Clear hlavná kamera Samsung so 7 šošovkami, super svetelnou citlivosťou a clonou f/1.9
  • 64Mpx nočná kamera s nočným videním, 1/2" senzorom a svetelnosťou f/1,79
  • 50Mpx ultraširoká a makro kamera s uhlom 117°, svetelnosťou f/2,2 a 6 šošovkami
  • 16Mpx teleobjektív s 1/3,09" senzorom SONY IMX481 pre profesionálne portréty, 5 šošoviek

A čo môžete očakávať za výsledky? Jasné, čisté a ostré fotografie aj za minimálneho svetla, fotografie neviditeľného vďaka nočnému videniu, nádherné panorámy, blízke objekty zachytené už od 2,5 cm, pokročilý beauty režim, úpravy s efektmi Morpho RapidEffect. Klasicky je potom fotoaparát vybavený režimami pre HDR fotografie, portréty, PRO mód s vlastným nastavením, AI kameru. Podporuje tiež funkciu Google Lens, ktorá umožňuje vyhľadávať na internete odfotené objekty, prekladať text, spravovať kalendár, kopírovať kód, ukladať vizitky a mnoho ďalšieho.

Vpredu je veľmi skromná 50Mpx selfie kamera... Ruku na srdce, 50Mpx selfie kamery len tak inde nenájdete. Takže ten autoportrét u Mont Blanc bude stáť naozaj za to.

50 + 64 + 50 +16 Mpx

ultraširoký

DK10-04.png

DK10-05.png

DK10-06.png

AMOLED OBRAZOVKA

6,67" displej AMOLED je chránený sklom Corning Gorilla Glass Victus 7. S obnovovacou frekvenciou 120 Hz, bohatými farbami, realistickým vykreslením, hlbokým kontrastom a sRGB farebným rozsahom vás displej vtiahne a nepustí. Ideálny spoločník na cesty a spoločník do autobusu na dlhú cestu. Váš filmový či herný zážitok je potom ešte podporený 2 symetricky umiestnenými reproduktormi.

2400x1080 rozlíšenie

120 Hz obnovovacia frekvencia

16,7 miliónov farieb

20:9 pomer strán

500000:1 kontrast

394 PPI
hustota pixelov

obrazovka

BATERKA

Batéria 5150 mAh sľubuje až 24 dní v pohotovostnom režime, 31 hodín volania a 11 hodín sledovania filmov. Batériu je možné nabíjať vysokorýchlostným nabíjaním so 120 W aj bezdrôtovou nabíjačkou s podporou 50 W. Drôtově tak budete mať telefón z nuly na sto nabitý za 16 minút, na bezdrôtovej nabíjačke sa to predĺži na 57. V núdzi telefón môžete využiť aj ako zdroj energie pre reverzné dobitie iného zariadenia.

baterie

NEZASTAVITEĽNÝ

Miesto pumpujúceho srdca je telefón poháňaný osemjadrovým procesorom Dimensity 8020, ktorý sa postará o hladké pripojenie na 5G siete. 6nm procesná technológia, o 30 % zvýšený CPU výkon a o 20 % vylepšený GPU výkon sú zároveň o 30 % menšie žrúty energie. Niet potreby hovoriť, že multitaskingová činnosť a práca v aplikáciách bude plynulá a rýchla. Pomôže s tým aj 12GB operačná pamäť, ktorú je možné virtuálne povzbudiť ďalšími 20 GB. 512 GB vnútorného priestoru je naozaj veľa, ale keby niekomu náhodou nestačilo, možno doplniť ešte o 2TB pamäťovú kartu.

pamäť

Z LETECKÉHO MATERIÁLU

Záda telefónu sú vyrobené z unikátneho kevlarového materiálu používaného v letectve. Vďaka tomu je telefón ľahký a pýši sa ultratenkou konštrukciou. Kevlar navyše zvyšuje vizuálnu príťažlivosť telefónu.

kevlarové záda

ODOLNÝ

Telefón patrí do triedy krytia IP68/IP69K s MIL-SPEC-810H. Je vodeodolný, prachoodolný 2,5PM a odolný proti pádom. Navyše je schopný odolať extrémnym teplotným podmienkam, takže si ho môžete bez obáv vziať so sebou do zasnežených hôr aj horúcej púšte. Telefón je pripravený pracovať pri teplotách od -55 °C do 70 °C.

odolnosť

tlačítka

ŠIKOVNÉ TLAČIDLA

Aktivujte a odomknite telefón tým najjednoduchším spôsobom - pomocou odtlačku prsta. Stačí priložiť prst na bočné tlačidlo a telefón sa sám odomkne. Nemusíte si pamätať žiadne heslá ani vzory. Navyše je tlačidlo pre odtlačok možné naprogramovať aj na rýchle akcie, takže po rozpoznaní odtlačku môžete prijať hovor alebo spustiť fotoaparát. Na druhej strane potom nájdete druhé tlačidlo pre naprogramovanie spustenia aplikácií.

A ČO EŠTE UMIE?

wifi6

WIFI 6 - telefón podporuje štandard WIFI 6, vďaka ktorému stúpne rýchlosť prenosu až na 3,6 Gbps. Rýchlejšie sťahovanie, rýchlejšie online hranie.

pozice

Presná navigácia - presné duálne pozícionovanie L1 a L2 vás nájde aj v tom najhlbšom lese.

nfc

Bezkontaktné platby - podpora NFC.

aplikace

Balíček aplikácií - ako u iných outdoorových telefónov aj tu nájdete praktické predinštalované aplikácie ako vodováha, uhlová mierka, svietidlo a ďalšie.


Obsah balenia

  • 1x mobilný telefón
  • 1x ochranná fólia (predom nasadená)
  • 1x USB kábel typu C
  • 1x nabíjací adaptér 120 W
  • dokumentácia

*Majte prosím na pamäti, že aj napriek zvýšenej odolnosti a nárazuvzdornosti telefón nie je nezničiteľný. Hoci je určený k outdoorovému využitiu, je nutné ho používať s rozvahou. Za poškodenie spôsobené nesprávnym zaobchádzaním neručíme (rozbitý displej po páde na ostrý predmet alebo hrot, poškodená konštrukcia telefónu vplyvom pádu z veľkej výšky, poškodenie vodou kvôli nesprávnemu zabezpečeniu krytu konektorov alebo veľkej hĺbky atď.). Takto vzniknutú škodu nie je možné považovať za výrobnú vadu produktu, a jej náhrada bude neuplatniteľná.

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Rýchle nabíjanie: 120 W
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 6,67
Rozlišení displeje: 2400 x 1080
Počet jader procesoru: 8
Operační systém: Android
Frekvence jádra [GHz]: 2,6
Operační paměť [GB]: 12
Interní paměť [GB]: 512
Kapacita baterie [mAh]: 5150
Zadné objektívy: 4
Predné objektívy: 1
Rozlišení zadního fotoaparátu: 50 Mpx
Rozlišení předního fotoaparátu: 50
Face ID: Ne
Typ: Outdoorový
Výška [mm]: 181,7
Šířka [mm]: 83,1
Hloubka [mm]: 12,7
Hmotnost [g]: 304
Konektor: USB-C
Jack (3,5mm): Ne
Podpora NFC: Ano
Wi-Fi standardy: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth verze: 5.1
4G: Ano
5G: Ano
Bezdrátové nabíjení: Ano
Dual SIM: Ano
Voděodolnost [IP]: IP68
Čtečka otisku prstu: Ano
GPS: Ano
GLONASS: Ano
BeiDou: Ano
Galileo: Ano
Značka: Doogee
--------Bez názvu--------: Ano
Slot pro paměťovou kartu: Hybridní
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password