Mikrofon Razer Seiren Mini, růžový

57,86 €

48,22 € DPH bez

Skladom
RAZERSEIRENMINIPINK

Kompaktní kondenzátorový mikrofon na stůl od značky Razer s čistým přenosem zvuku. Mikrofon je možné umístit i do ramena.

mohlo by sa vám páčiť

114,90 €
2 variants

Herné slúchadlá cez hlavu s ľahkou a zároveň aj odolnou hliníkovou konštrukciou. Slúchadlá majú špeciálny dizajn s mačacími ušami s RGB podsvietením. 50mm meniče s neodymovými magnetmi. THX priestorový zvuk. Výsuvný jednosmerný mikrofón. Náušníky plnené chladivým gélom pre lepší odvod tepla. Praktické drážky na okuliare.

Popis produktu

Super kompaktní mikrofon

Razer Seiren Mini je ultra-kompaktní kondenzátorový mikrofon, který je ideální pro streamery, profesionální audio potřeby i videohovory. Navzdory své malé velikosti tento mikrofon nabízí profi kvalitu zvuku. Je navržen tak, aby zabíral co nejméně místa na stole a dal se snadno přenést.

Přesný směrový diagram

Seiren Mini je vybaven supercardioidním směrovým diagramem, který je naladěn na užší úhel snímání hlasu. Mikrofon se tak zaměřuje více na váš hlas a minimalizuje okolní hluk a ruchy, jako jsou klepání na klávesnici nebo klikání myší.

Seiren Mini

Seiren Mini

Seiren Mini

Prostě profík

Mikrofon používá 14mm kondenzátorovou kapsli a plochou frekvenční charakteristiku, což zajišťuje vyvážený a přesný zvuk. Výsledkem je křišťálově čistá audio kvalita, plná vysokých tónů a hlubokých basů.

Pevně drží a odpustí vám šťouchnutí

Razer Seiren Mini je opatřen stabilním stojanem s naklápěcím ramenem, takže si mikrofon můžete nastavit, aby snímal váš hlas z nejlepšího možného úhlu. Mikrofon lze také odpojit a připevnit na rameno nebo stojan na mikrofon se standardním závitem 5/8. Vestavěný nárazový absorber pohlcuje náhodné nárazy a vibrace, které by mohly narušit kvalitu zvuku.

Seiren Mini

Seiren Mini

USB Plug-and-Play

Mikrofon stačí zapojit k USB portu a do pár vteřin máte připraveno k použití. Stačí nastavit hlasitost mikrofonu prostřednictvím softwaru pro streamování nebo videohovory, který používáte, a můžete začít.


Obsah balení

  • mikrofon
  • naklápěcí stojan
  • USB kabel
  • dokumentace

Vlastnosti produktu

Farba: Ružová
Typ připojení: Drátové
Frekvence od: 20 Hz
Frekvence do: 20000 Hz
Citlivost: -110 dB
Napájení: Z počítače
Princip: Kondenzátorový
Smerová charakteristika: Úzko smerový - superkarioida

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password