HUAWEI Watch Fit 2 Active, Sakura Pink

:
expand_more
Full view
117,89 €

98,24 € DPH bez

Posledné kusy v sklade
FIT2ACTHUAPINK

Chytré hodinky 1.74" s 97 režimami pre cvičenie. Výdrž batérie až 10 dní. Vodeodolnosť 5ATM. 26 g.

Popis produktu

Váš nový spoločník pre akúkoľvek aktivitu

Watch Fit 2 sa čoskoro stanú vašou neoddeliteľnou súčasťou. Ani si nebudete vedieť predstaviť, aké to bolo bez nich. Získate v nich neoceniteľného pripomínača, trénera, telefonického spojovateľa a osobného zdravotného poradcu. Ponúkajú hneď 6 dôvodov, prečo sa do nich bezhlavo zamilovať - veľký displej, sledovanie zdravia po celý deň, volania a vybavovanie hovorov, výdrž 10 dní, animované cvičebné protahovanie a kompatibilitu s iOS i Android zariadeniami.

Úzky rámik obopína displej s uhlopriečkou 1,74". Celkom displej zaberá 72,2 % tela, preto je všetko vidieť pekne prehľadne a jednoducho sa ovládajú. Displej môžete ozdobiť presne podľa svojich predstáv. Na výber máte množstvo prednastavených štýlov, ktorými sa môžete prebírať v aplikácii Watch FaceStore. Každý ciferník prináša rôzne množstvo informácií v rôznom podaní. Všetkým spoločné je funkcia AOD (Always on Display). Active edícia prichádza so silikónovým remienkom v príjemne jemnom prevedení.

Watch Fit 2 Active

Watch Fit 2 Active

Perfektný spoločník pre aktivity

Dlho sedíte? Hodinky vás zase rýchlo zdvihnú a vďaka animovaným cvičeniam vám aj nastavia príjemné protiahnutie. Ponúkajú aj rozcvičovacie animácie vhodné pre rozcvičenie pred vaším tréningom, či už bežeckým, cyklistickým alebo plaveckým. Rovnako po skončení tréningu sa s hodinkami môžete protiahnuť.

97 režimov pre cvičenie sleduje váš výkon, bežeckú silu, tréningovú záťaž, vzdialenosť, tep a tempo. Dostanete tak presný a podrobný prehľad o svojom úsilí. Bežci si môžu na hodinkách sledovať svoju trasu a na pár kliknutí ju zdieľať s priateľmi.

Watch Fit 2 Active

Neprehliada zdravie

Ak radi dbáte na zdravý životný štýl, hodinky sú to pravé orechové pre vás. Sú ale celkom pedantné, tak pozor. Hodinky hliadajú, či dost pijete, o koľkej vstávate, kedy idete spať, či ste mali dost denných aktivít a prešli ste dostatočnú vzdialenosť. Rovnako pre vás pripravia denné dýchacie cvičenia a pripomenú vám aj, že sa na seba máte usmiať. Samozrejmosťou je meranie tepu, okysličenia krvi a spánku. Na základe nameraných údajov vám hodinky poskytnú až 200 rád pre zlepšenie spánku. Pre stresové okamihy hodinky ponúkajú dýchacie cvičenia. Pre ženy sú hodinky vybavené aj menštruačným kalendárom s upozornením na dôležité etapy cyklu.

Watch Fit 2 Active

A oveľa viac

Stačí jeden dotyk a prenesiete obľúbenú fotografiu z telefónu do hodiniek. Nastavíte ju tak ako pozadie hlavného ciferníka. Jednou fotografiou to ale nekončí, každým poklepaním prenesiete ďalšiu fotografiu.

Hodinky poslúžia ako veľmi účinná telefonická spojovateľka. Cez Bluetooth párovanie s telefónom môžete s hodinkami vybaviť akýkoľvek prichádzajúci alebo odchádzajúci hovor. Či už práve leziete po skalách, idete na rotopede alebo vyliezate z bazéna, jedným kliknutím prijmete hovor. Rovnako na hodinkách môžete rýchlo odpovedať na správy vďaka prednastaveným rýchlym odpovediam.

Posunutím doprava získate prehľad o aktuálnom počasí alebo prehrávanej hudbe. Takisto tým môžete aktivovať hlasového asistenta a požiadať ho o pomoc. Povedzte, či chcete nastaviť budík, alebo odfotiť fotografiu. 

Batéria vydrží pri bežnom používaní až 10 dní, pri náročnejšom zaťažení sa udáva 7 dní. Ak ste zabudli hodinky nabíjať a kriticky sa blíži ich vybitie, stačí im aj len 5 minút v nabíjačke, aby vám poskytli ďalší deň aktivity navyše.

Watch Fit 2 Active

Vlastnosti produktu

Farba: Ružová
Funkce: Přijímání hovorů
Maximální výdrž baterie: 10 dní
SK lokalizacia: Ano
Uhlopriečka: 1,74
Rozlišení displeje: 336 x 480
Operační systém: vlastní OS
Hmotnost [g]: 26,4
Podpora NFC: Ne
Bluetooth verze: 5.2
Voděodolnost [IP]: 5ATM
--------Bez názvu--------: Android, iOS
--------Bez názvu--------: Ne
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
--------Bez názvu--------: Ano
Farba remienka: Ružová
Fitness režimy: 97
Měření kyslíku v krvi: Ano

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password