Horkovzdušná fritéza Tefal EY801D15

145,00 €

120,83 € DPH bez

Skladom
TEFALEY801D15

Teplovzdušná fritéza Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill pre zdravšiu prípravu vyprážaných jedál. 8 prednastavených programov s automatickým vypnutím. Možnosť nastavenia teploty od 40 do 220 °C.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

Fritéza Easy Fry & Grill XXL

Fritéza s naozaj veľkým objemom fritovacej nádoby zvládne pripraviť jedlo až pre 8 stravníkov naraz. Pozvite priateľov alebo privítajte rozšírenú rodinu, na všetkých to stačí. Aj smažené jedlo pri tom zvládne pripraviť zdravo s minimálnym množstvom použitého tuku. Pre vyberavé chuťové poháriky môžete dovnútra vložiť delič a pripraviť dve rôzne jedlá naraz. Prednastavené programy uľahčia prípravu. No vo fritéze nemusíte len smažiť, zvládne aj grilovať, piecť či pripraviť pizzu.

8 programov

8 programov

Fritéza ponúka elegantný digitálny displej s dotykovým ovládaním, na ktorom nájdete aj 8 prednastavených programov pre rýchlu a jednoduchú prípravu. Na jedno stlačenie pripravíte hranolky, nuggetsy, pizzu, zeleninu, mäso, rybu, dezert alebo grilované kurča. Pre individuálne kulinárske experimenty využijete nastavenie teploty od 40 do 220 °C. Časovač vám pohlidá, aby všetko bolo včas hotové, ako si nastavíte.

snadno se myje

Snadná údržba

Celou fritovací nádobu je možné mýť v umývačke riadu. Rovnako aj vyjímateľnú mriežku a delič. Všetko je navyše vyrobené z nelepivej látky, takže neprilepia sa žiadne zvyšky.

najednou

Zdravo a naraz

V horkovzdušnej fritéze pripravíte aj smažené jedlo zdravo s žiadnym alebo len minimálnym množstvom tuku. Oproti tradičnej rúre ho navyše budete mať rýchlejšie a ušetríte až 70 % energie. Vnútorný priestor je možné rozdeliť deličom Flexcook na dve časti a pripraviť tak naraz dve rôzne jedlá.

chutne

Chutne

Fritéza je vybavená technológiou Extra Crisp, ktorá kombinuje teplotu a prúdenie vzduchu v dokonalej rovnováhe. Výsledky sú dokonale krehké a zároveň šťavnaté vnútri. Rošt z liateho hliníka potom pri grilovaní slúži k odtoknemu tuku z mäsa a príprave bez dymu. Do telefónu si môžete stiahnuť aj aplikáciu od Tefalu s množstvom chutných receptov.


Obsah balenia

  • fritéza
  • fritovací koš
  • grilovací rošt
  • delič
  • návod

Vlastnosti produktu

Farba: Čierna
Objem: 6,5 l
Funkce: LCD displej
Ovládání: dotykové
Mobilní aplikace: Ne
Příkon: 1830 W
Počet režimů: 8
--------Bez názvu--------: Ne
Hmotnosť: 5,7
Napájení: 230 V DC
Rozsah nastavenia teploty: 40...220 °C
close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password