Fujifilm Instax Mini 12 Lilac Purple

75,99 €

63,33 € DPH bez

Skladom
FUJIINSTAXPUR

Instantný fotoaparát s pevnou ohniskovou vzdialenosťou a clonou na batérie AA. Integrovaný blesk na nasvietenie scény. Na objektíve zrkadlo pre selfie fotografie. Rozmery foto papiera 86×54 mm, tlačový rozmer fotografie na papieri 62×46 mm.

mohlo by sa vám páčiť

Popis produktu

INSTAX 12 MINI

namierite - cvaknete - vystavíte

Instax MINI 2 je instantný fotoaparát pre okamžitú tlač pořízené fotografie. Stačí zamerať, odfotiť a počkať. Za cca 90 sekúnd už v ruke držíte hotový výsledok. Potom si už len vyberiete, či pôjde na nástenku, alebo do albumu. Inovovaný dizajn a funkcie modelu MINI 12 prinášajú oproti modelu MINI 11 nový spôsob zapínania a zaoblenejší vzhľad inšpirovaný mydlovými bublinami. Namiesto tlačidla zapínania, sa nově fotoaparát zapne vysunutím objektívu do pozície ON. Po ďalšom otočení prepnete fotoaparát do režimu selfie. Zasunutím objektívu fotoaparát opäť vypnete.

Nemusíte byť profík, aby ste fotografovali s INSTAXom MINI 12. Fotoaparát všetko nastaví za vás a vám tak akurát stačí stlačiť spúšť. MINI 12 automaticky nastaví expozíciu podľa vybraného režimu štandard / selfie (close-up). Ohnisková vzdialenosť zaostrenia je pevne nastavená optikou v objektíve. Je konštruovaná tak, aby vaše fotografie boli vždy ostré. V režime Close-up je potom ideálna zaostrovacia vzdialenosť 30-50 cm. Pre selfie to znamená, že vám stačí natiahnuť ruku a odfotiť sa. Pre fotografovanie objektov zblízka je potom ideálne umiestniť fotoaparát do danej vzdialenosti.

Na základe okolného svetla fotoaparát sám vyhodnotí rýchlosť závierky a intenzitu blesku. Nemusíte sa tak báť príliš prepaľených fotografií, ani ľutovať, že ste zabudli blesk zapnúť. Rýchlosť závierky zvládne MINI 12 od 1/2 sekundy po 1/250 sekundy. Svetlo blesku dosiahne od 30 cm do 220 cm. Po zablesknutí chvíľu trvá, kým sa blesk znova dobije - asi tak 7 sekúnd.

MINI 12 disponuje vylepšeným hľadáčikom. Nově v sebe má zabudovanú funkciu korekcie paralaxy, čo je miera skreslenia v hľadáčiku. MINI 12 má toto skreslenie eliminované, a tak to, čo vidíte v hľadáčiku, je skutočne sladené s tým, čo zaberá objektív. Na fotografii tak budete mať vytlačené v strede presne to, čo ste zobrali v hľadáčiku. Selfie fotografie budete mať uľahčené vďaka malému zrkadielku na objektíve, ktoré vám pomôže sa správne ako nastaviť, tak zatváriť.

Napájanie fotoaparátu zaisťujú dve alkalické batérie AA. Optimalizovaná spotreba by mala postačiť na pořízení až 100 snímkov. Celková výdrž je závislá na používaní blesku.

INSTAX MINI 12

INSTAX MINI 12

Fotoaparát má v sebe úložný priestor za dvierkami na zadnej strane, kam sa vkladá kazeta s náhradnými papiermi. Jedna kazeta bežne obsahuje 10 kusov fotografického papiera. Počítadlo vedľa dvierok vám ukáže, koľko z desiatich snímkov vám ešte zostáva. Veľkosť papiera je 86×54 mm z čoho fotografie zaberie tlačou formát 62×46 mm. Fotografie nie sú tlačené do krajov, vždy máte okolo tlače rámček. Tlač fotografie trvá približne 90 až 120 sekúnd po stlačení spúšte.

Fotopapier sa predáva aj v inej než len bielej farbe. Môžete tak mať fotografie s čiernym, modrým, bodkovaným alebo dúhovým rámčekom. Fujifilm ponúka široký sortiment najrôznejších farieb a vzorov. Kúpiť si môžete aj špeciálne papier na tlač čiernobielych fotografií. Okrem papierov si k fotoaparátu môžete zaobstarať aj špeciálne fotoalbum.

Vlastnosti

  • veľkosť filmu 86×54 mm
  • veľkosť potlačenej plochy 62×46 mm
  • hľadáčik zväčšenie 0,37×
  • ISO 800
  • ohnisková vzdialenosť 60 mm
  • rychlosť závierky 1/2 - 1/250 s
  • zaostrovacia vzdialenosť 30 cm
  • napájanie 2 ks AA batérií

Obsah balenia

  • fotoaparát Instax MINI 12
  • dve batérie AA
  • pútko
  • návod

Vlastnosti produktu

Farba: Fialová
Výška [mm]: 104
Šířka [mm]: 122
Hloubka [mm]: 66,6
Hmotnost [g]: 306
Napájení: AA baterie
Slot pro paměťovou kartu: Ne

Prílohy

Stiahnuť

close Nákupný vozík

Registrácia nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa Alebo Reset password